Skip to main content

Unilin HPL: de sleutel tot een stijlvol en duurzaam interieur

In de zoektocht naar de ideale balans tussen een elegant en functioneel interieur, lijken compromissen soms onvermijdelijk. Toch hoef je niet noodzakelijk water bij de wijn te doen. Met Unilin HPL maak je van elk interieur een uniek en verfijnd geheel, dat ook nog eens lang meegaat en makkelijk te onderhouden is. En dat zelfs in veeleisende omgevingen!

Breed scala aan toepassingen

Unilin HPL (High Pressure Laminate) bestaat uit meerdere papierlagen die onder hoge druk worden samengeperst. Het resultaat is een dichte en harde plaat, die je eenvoudig kan verlijmen op MDF en spaan. Van wanden en kasten tot tafels en zelfs deuren: Unilin HPL leent zich uitzonderlijk goed voor de afwerking van alle mogelijke interieurelementen. 

Totaaloplossing voor elke stijl

Met Unilin HPL laat je je interieurvisie helemaal tot leven komen. Heb je een industriële, strakke look voor ogen? Past een landelijke of klassieke stijl meer bij je project? Of gaat je voorkeur naar een combinatie van trendy kleuren en synchrone houtstructuren? Kies uit een waaier aan decors en structuren, die passen bij elke ruimte en interieurstijl. 

Werk je interieurconcept af met melamine en kantenband in hetzelfde design: dankzij onze uitgebreide collectie aan designs met structuur- en kleurkoppeling creëer je een harmonieus geheel waarbij het plaatje klopt tot in de kleinste details. Alle materialen vloeien naadloos in elkaar over, zodat je gerealiseerde ontwerp perfect aansluit bij je oorspronkelijke visie.

Kras-, vocht- en vlekbestendig

unilin 02Unilin HPL is ideaal voor meubilair dat intensief gebruikt wordt. Het plaatmateriaal is extreem stevig en goed bestand tegen allerlei externe factoren. Denk aan vocht, vuil, scherpe voorwerpen, … Daardoor is het een erg geschikte keuze voor horecaomgevingen, scholen, ziekenhuizen en andere plaatsen waar het interieur aan hoge eisen moet voldoen.

Bovendien is Unilin HPL eenvoudig schoon te maken en gaat het jarenlang mee. Zo ben je zeker van een kostenefficiënte investering en een interieur dat er nog lange tijd als nieuw blijft uitzien. 

Unilin HPL Supermat: vingerafdrukken krijgen geen kans

Wist je dat Unilin HPL ook verkrijgbaar is met een extra matte afwerkingslaag? De toplaag van Unilin HPL Supermat heeft niet alleen een uiterst luxueuze uitstraling, je ziet er ook geen vingerafdrukken op. Extra handig voor deuren, tafels en kasten die veelvuldig worden aangeraakt. Een praktische oplossing voor een esthetisch én onderhoudsvriendelijk interieur.

Unilin HPL in je volgende interieurproject? Test het zelf uit!

 

— 28 mei 2024 —

Informatie aanvragen

In geen geval zullen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden ander dan de belanghebbende ivm uw aanvraag.

Als u een brochure per post wilt ontvangen of een vertegenwoordiger langs wilt laten komen.