Skip to main content

ARLU Xperta wint Red Dot Award

Het innovatieve schuifdeursysteem Xperta is bekroond met een Red Dot Design Award 2024. Met onder meer een dubbelwerkende softclose, stille wielen en compacte ophangingen tilt fabrikant ARLU elke schuifdeur dankzij dit railsysteem naar een hoger niveau. Het brede productgamma biedt een stijlvolle oplossing voor elk interieur. Er is een Xperta voor houten schuifdeuren en voor glazen schuifdeuren, ook in invisible uitvoering, die volledig wegschuiven in de wand.

Een Xperta voor elk project

Het Xperta schuifdeurbeslag kan deuren aan tot 100 kg en is ook beschikbaar in een variant voor symmetrische of telescopische deuren. Het 40 mm brede, universele en van afsluitstukken voorziene loopprofiel kan je subtiel ophangen in combinatie met een muurprofiel. De ‘manual-‘ of ‘auto-fix’-ophanging is compact en onzichtbaar. De rollers, stoppers of softclose onderdelen zijn steeds vlot bereikbaar via een ESSI-module. Dat geldt ook voor de inbouwvariant van het Xperta loopprofiel. Voortaan is het mogelijk om ook smallere deuren (tot minimum 600 mm) in beide richtingen zacht te laten sluiten. Dat alles maakt de Xperta breed inzetbaar.

Mooie erkenning

De uitgekiende techniek en gedetailleerde esthetiek wist ook de Red Dot-jury te overtuigen. Deze mooie erkenning zet Xperta nog sterker op de kaart.

Wim Waelkens, general manager van ARLU: “We besteden veel aandacht aan productontwikkeling. Elk ARLU-product is een combinatie van innovatieve techniek, betrouwbare kwaliteit en een sterke designwaarde. Dat Xperta een Red Dot wint, is voor ons een bevestiging, een erkenning en een motivatie om deze waarden verder na te streven en de lat hoog te blijven leggen.”

— 12 juni 2024 —

Informatie aanvragen

In geen geval zullen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden ander dan de belanghebbende ivm uw aanvraag.

Als u een brochure per post wilt ontvangen of een vertegenwoordiger langs wilt laten komen.