Renson Waves - Gezonde lucht? Stop met zoeken

Renson Waves

Nieuwe Renson Waves: ecentrale ventilatie, ideaal voor renovatie of uitbreiding

Slim ventileren herken je bij Renson aan de ‘+ in ventilatie’. Die ‘+’ staat voor ventilatie op maat van de omgevingsfactoren én van de persoonlijke behoeftes van de bewoners. Of de keuze dan valt op een systeem D+ met warmteterugwinning (Endura Delta) of C+ (Healthbox 3.0 of Waves) maakt op het einde van de energierekening weinig verschil. Met beide systemen wordt bovendien perfect voldaan aan de eisen energiezuinig bouwen anno 2020.

Voor Renson is de keuze voor het ventilatiesysteem er dan ook één in functie van de gebruiker. Kwestie van die optimaal te ontzorgen. Of het dan gaat om nieuwbouw, verbouwingen of totaalrenovatie: Renson heeft voor elk project het geschikte, slimme centrale (Endura Delta / Healthbox 3.0 in combinatie met Invisivent raamverluchtingsroosters) of decentrale ventilatiesysteem (Waves) in huis.

Goed nieuws voor woningeigenaars zonder ventilatiesysteem, bij wie de bestaande ventilatie in de badkamer, toilet of keuken defect is, of die een badkamer opknappen, extra toilet of keuken bijbouwen. Renson pakt uit met de Renson Waves, de eerste volautomatische decentrale ventilatie-unit met vocht, VOC- én CO2-meting. Anders dan bestaande standaard badkamer- of toiletventilators (manueel bediend via een schakelaar, of automatisch gekoppeld aan de lichtschakelaar), stemt de Waves het ventilatieniveau volautomatisch af op het werkelijke vochtgehalte en de geurtjes die hij de klok rond via ingebouwde sensoren detecteert.

Naast dit basismodel, is er ook een variant met een extra CO2-sensor verkrijgbaar. De geknipte oplossing om bij een totaalrenovatie zonder ruimte voor ventilatiekanalen tóch volautomatisch te ventileren. Via de app lees je in een oogwenk de kwaliteit van de binnenlucht af, stel je je persoonlijk profiel in of grijp je manueel in wanneer nodig.

  • Ontdek de Renson Waves op Batibouw, Paleis 4, stand 230
  • www.renson.eu

partnerklanten26

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2021 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel