Skip to main content

Hunter Douglas Architectural lanceert HeartFelt® Baffle-plafonds

[widgetkit id="815" name="hunter-hf-baffles"]

Het bekroonde HeartFelt® modulair vilten plafond- en wandsysteem, ontwikkeld door Hunter Douglas Architectural, kan dankzij de lancering van een Baffle-plafond nu in nog meer ruimtes en situaties worden gebruikt.

Na de succesvolle lancering van HeartFelt® plafonds in 2017, waarvoor het bedrijf een Reddot Award won, en HeartFelt® wanden in 2019, heeft Hunter Douglas Architectural zijn innovatieve product verder ontwikkeld, waardoor architecten, interieurontwerpers en bestekschrijvers wederom een hoogwaardige designkeuze uit het productaanbod kunnen maken.

Net als de plafonds en wanden zijn lichtgewicht HeartFelt® Baffles gemaakt van niet-geweven thermogevormde PES-vezels en voldoen ze aan brandklasse B-S1, d0. Elk paneel heeft een breedte van 40 tot 80 mm en is verkrijgbaar in een hoogte van 100 tot 500 mm, met een maximumlengte van 2000 mm.

De uitstekende akoestische eigenschappen van HeartFelt® blijven met de nieuwe paneel- en moduleafmetingen ongewijzigd, met nog meer flexibiliteit in akoestisch ontwerp, afhankelijk van het formaat en het aantal geluiddempers per vierkante meter.

Pieter van Rees, Business Development Manager bij Hunter Douglas Architectural: "Geluidscomfort is een essentieel aspect van het ontwerp van elke binnenruimte. Net als onze andere hoogwaardige akoestische plafondproducten, helpen HeartFelt® Baffles om op een innovatieve en geavanceerde manier de juiste sfeer te creëren en de akoestiek precies goed te krijgen. Na het snelle succes van het HeartFelt® plafond- en wandsysteem was het creëren van Baffles een logische volgende stap in de ontwikkeling van dit opmerkelijke productassortiment.

HeartFelt® Baffles zijn verkrijgbaar in vijf grijstinten, van wit tot zwart, en zijn vuil- en stofbestendig en dus gemakkelijk te onderhouden. De Baffles worden geïnstalleerd op een nieuw ontwikkeld combi-draagsysteem, waarbij elk paneel met stalen klemmen wordt vastgeklikt op een draagrail. De panelen worden door middel van schuifklemmen met elkaar verbonden, met aan het uiteinde drie opties: geen eindkap, gevouwen eindkap of afzonderlijke eindkap.

Hunter Douglas Architectural is trots op zijn groene imago en HeartFelt® beschikt over een bronzen C2C-certificaat en is 100% recycleerbaar of eenvoudig herbruikbaar.

www.hunterdouglasarchitectural.eu

partnerklanten10

  • Aangemaakt op .