Skip to main content

Webinar Ventilatie en EPB - Hét stappenplan naar een gezond binnenklimaat

Hét stappenplan naar een gezond binnenklimaat

Op woensdag 2 juni 2021 voorziet Duco Ventilation & Sun Control opnieuw een webinar. Gastspreker van dienst is Luc Dedeyne. Als architect, energieconsulent en energieprestatiedeskundige zal hij samen met DUCO Sales Manager Dirk Stevens hét ultieme stappenplan voorstellen voor een optimaal geventileerde en gezonde woning. Het stappenplan is allesomvattend en kaart enkele gekende praktijkproblemen aan. Dit van voorontwerp tot installatie, van architect tot installateur én rekening houdend met de steeds strenger wordende E-peileisen. 

Nooit eerder werd zoveel aandacht geschonken aan een gezond binnenklimaat. En terecht. Daarom schenkt DUCO zowel in het ventilatievoorontwerp als het installatieproces de grootste zorg aan service en natuurlijke oplossingen. DUCO wapent je met dit webinar, dat kadert in DUCO’s Online Sessions tegen de uitdagingen van het toekomstig wonen. 

Ventileren van voorontwerp tot installatie: wat je moet weten

De regelgeving rond ventilatie verandert voortdurend. Luc Dedeyne heeft door zijn praktische ervaring als architect, gekoppeld aan zijn passie voor energie & technieken een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Als energieconsulent is hij het aanspreekpunt voor heel wat architecten en EPB-verslaggevers. 

In dit stappenplan naar een optimale luchtkwaliteit worden onderwerpen als de C- en D-balans, luchtsnelheid, akoestiek en reductiefactoren aangekaart. Dirk Stevens (DUCO) wendt zich hiervoor tot concrete praktijkvoorbeelden en cases voor zowel nieuwbouw als renovatie. Nooit eerder werd het volledige ventilatieproces van A tot Z uitgelicht in een webinar en daar wil DUCO verandering in brengen. 

Timing & inschrijven

Ontdek je graag hoe je een vlekkeloos traject aflegt naar een gezond binnenklimaat? Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates rond Bijna Energieneutraal bouwen? Of heb je nood aan E-peil verlagende oplossingen op het vlak van zonwering en ventilatie? 

Schrijf je dan nu in via www.duco.eu

Het webinar vindt online plaats op woensdag 2 juni van 10u tot 11u15 en geldt als 1 uur permanente vorming. Het event is gratis, maar inschrijven is verplicht.

duco

  • Aangemaakt op .