Het FSB-handboek een betrouwbare begeleider bij architectuurprojecten

Het FSB-handboek een betrouwbare begeleider bij architectuurprojecten

Al decennialang is het FSB-handboek een betrouwbare begeleider bij de planning en inrichting van architectuurprojecten over de hele wereld. Ook en vooral in deze tijden knopen wij graag aan bij deze traditie. Verzekert u zich nu al – vers van de pers – van een exemplaar van de nieuwe editie nr. 14 – verkrijgbaar vanaf juli 2021.

Omdat u onze producten momenteel niet persoonlijk in handen kan nemen, zorgen wij voor het overzicht verspreid over meer dan 800 pagina’s met onder meer tal van interessante nieuwigheden: onze nieuwe schuifdeurinbouwkommen zijn tegelijk een belevenis voor het oog en de bedienende hand. De nieuwe deurkrukken van aluminium zijn hier formeel op afgestemd. Met een sobere vergrendelfunctie wordt de deurkruk opgewaardeerd. In hoofdstuk 3 wachten er niet alleen nieuwe productfamilies van gerenommeerde architecten en ontwerpers op u maar ook onze rozetloze krukken voor deuren en ramen. De FSB-bouwdoos voor individuele productconfiguraties toont u alle combinatiemogelijkheden van onze individuele componenten.

Alles wat experts – en zij die het willen worden – moeten weten over aluminium, roestvrij staal en brons alsook over de productfamilies en individuele componenten die hieruit gemaakt zijn, hebben wij in de overeenkomstige hoofdstukken overzichtelijk uitgewerkt en met technische richtlijnen verdiept. Eveneens goed om te weten: het ErgoSystem® van FSB voor meer comfort en veiligheid in sanitaire ruimten vindt u online op www.fsb.de/ergosystem

www.fsb.de/handboek

fsb

architecture 02 f

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Vertegenwoordiging Italië
Casiraghi Global Media srl
Via Cardano 81
IT - 22100 Como - Italia
+39 031261407

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Podcast en webinars : Lylian Kubiak

Social Media : Vincent de Puydt

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters

Social

MediaXel bvba - © 2022 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel