Noterman opent conceptstore op toplocatie in Knokke-Heist

Noterman opent conceptstore op toplocatie in Knokke-Heist

Kom de collecties van het internationale designmerk COCOON ontdekken in een inspirerende setting op de Kustlaan.

Binnenkort is Knokke-Heist een high-end hotspot rijker

Noterman is een specialist in de renovatie en inrichting van badkamers, dressings en slaapkamers. In hun nieuwe designstudio kunt u de collecties van het gerenommeerde designmerk in kraanwerk en baden COCOON ontdekken.

Kom zeker langs op de Kustlaan als u plannen heeft om uw badkamer in te richten of uw dressing, slaapkamer of andere interieurruimte een make-over wenst te geven. Een bezoek aan de Noterman conceptstore is trouwens ideaal om te combineren met een heerlijke dag in Knokke-Heist en aan de Belgische kust! 

High-end badkamerrenovatie en interieurinrichting op maat

Sinds de coronacrisis hechten mensen veel meer belang aan een woning die volledig is ingericht volgens hun persoonlijke smaak en waar ze zich heerlijk thuis voelen. 

Wie op zoek is naar een interieur van hoogstaande kwaliteit, met oog voor duurzame materialen en waar het aangenaam is om te leven, te werken en tot rust te komen, kan zich zeker en vast vinden in de filosofie van Noterman.

In 2008 richtte Bruno Noterman zijn bedrijf op in Oudenaarde, waar de showroom en het productie- atelier zich vandaag nog steeds bevinden. In de beginfase lag de focus op de verkoop en plaatsing van tegels en maatwerk in natuursteen. Door de jaren heen evolueerde Noterman naar een specialist in de renovatie en inrichting van badkamers, slaapkamers, dressings en andere interieurruimtes.

Een project van Noterman veronderstelt een totaalaanpak: van het gepersonaliseerd ontwerp met passend moodboard en de materiaalkeuze over de productie van het maatwerkmeubilair in het eigen schrijnwerkatelier tot de uiteindelijke afwerking.

Echtgenote en mede-zaakvoerster Lynn De Staercke begeleidt en adviseert de bouwheer en houdt de planning nauwgezet in het oog. Zaakvoerder Bruno Noterman neemt de coördinatie van de professionele vaklui op zich, en waakt over de kwaliteit tijdens de diverse fasen van het project.

Deze 100% persoonlijke benadering is onze visie. 

Perfecte symbiose van esthetiek en functionaliteit

“Wie voor Noterman kiest, is op zoek naar tijdloze luxe, verfijnde kwaliteit, pure vormgeving en natuurlijke materialen. Elk project straalt een complete en persoonlijke aanpak uit, van het ontwerp en de materiaalkeuze over de productie van het maatwerkmeubilair in ons atelier tot de finale afwerking.

Onze interieurarchitecten creëren een persoonlijk ontwerp en passend moodboard voor ieder project. Als klant heb je tijdens het volledige proces slechts één contactpersoon, die steeds beschikbaar is voor advies, over de kwaliteit waakt en de planning nauwgezet opvolgt,” vertelt Bruno Noterman.

“Onze missie is om klanten te begeleiden en om unieke interieurruimtes te ontwikkelen die hun persoonlijkheid weerspiegelen, kwaliteit uitstralen en het leven comfortabeler maken. Kortom: ontwerpen die schoonheid en functionaliteit laten samensmelten in één esthetisch interieur," aldus Lynn De Staercke. 

Ontdek de collecties van het exclusieve designmerk COCOON

In België treedt Noterman op als erkend verdeler van COCOON, een internationale producent van designkranen, baden en badkamermeubilair van topkwaliteit. 

Samenwerkingen met bekende ontwerpers als Piet Boon en John Pawson maakt COCOON tot producent van toekomstige designklassiekers. Daarnaast is er COCOON Lab, een in-house collectie van baden, waskommen en accessoires perfect aansluitend bij de andere series.

COCOON werd ontwikkeld als escapistisch antwoord op een hectische levensstijl – iets waartoe velen zich aangetrokken voelen in tijden waar het allemaal sneller moet gaan. Het merk kleedt een woning aan tot een knusse, persoonlijke cocon die geluk oproept, rust ademt en comfort brengt.

COCOON behaalde in 2021 twee van de internationaal befaamde Red Dot Design Awards in de categorie Product Design. Het vrijstaand bad in natuursteen uit de Piet Boon collectie kon de jury bekoren door de esthetische meerwaarde in een ruimte. De badkranenset JP25 uit de John Pawson reeks viel op door het simplistisch design.

Bezoek de inspirerende conceptstore in hartje Knokke 

Wilt u de prachtige COCOON-collecties van dichtbij bewonderen?

Bent u van plan om uw badkamer of andere interieurruimtes een metamorfose te geven?

Breng dan zeker een bezoek aan onze conceptstore in Knokke-Heist. Hier ontdekt u de COCOON collecties en zoveel meer in een inspirerende setting. Met al uw zintuigen ervaart u de kwaliteit en de schoonheid van de materialen en maakt u kennis met de visie van Noterman op design. 

  • Adres: Kustlaan 295-297 Knokke-Heist Opening: zomer 2022
  • Op afspraak te bezoeken via 055.230.150 . . noterman.eu
  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Vertegenwoordiging Italië
Casiraghi Global Media srl
Via Cardano 81
IT - 22100 Como - Italia
+39 031261407

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Podcast en webinars : Lylian Kubiak

Social Media : Vincent de Puydt

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters

Social

MediaXel bvba - © 2022 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel