Skip to main content

ALUCOBOND® premium anodised: Supreme elegance made of exclusive metal

Foto: Praktijkcollege Zuidwijk, Rotterdam. De groene gordel van Rotterdam wordt weerspiegeld in de ramen van de school. Deze ramen liggen diep verzonken in de gevel en worden omlijst door bronskleurige ALUCOBOND® premium geanodiseerde bedhaken. (Foto: Petra Appelhof)

Bezoek de ALUCOBOND® stand op de A@W Rotterdam die dit jaar plaatsvindt op 14 en 15 september in Rotterdam Ahoy. Dit jaar introduceren wij de gloednieuwe ALUCOBOND® premium geanodiseerd, de aluminium composietplaat die u van ons gewend bent, maar dan in een ander design. Wij helpen u graag verder op onze stand, graag tot ziens!

De hoogwaardige serie geanodiseerde oppervlakken is verkrijgbaar in matte of geborstelde afwerkingen met een kleurenspectrum dat varieert van natuurlijk geanodiseerd tot goud en van koper tot donkere tinten. Na verloop van tijd komen de geanodiseerde oppervlakken beter tot hun recht: naarmate ze meer diepte krijgen en expressiever worden, wordt de authentieke schoonheid van aluminium ten volle benadrukt.

Elektrolytische oxidatie van het aluminium bedekt het materiaal met een beschermende oxidelaag, die vervolgens in een tweede stap wordt gekleurd. Dankzij dit proces behouden de kleuren hun intensiteit en zijn ze beschermd tegen corrosie. Voor gevels van topkwaliteit met een langdurig effect.

Het nieuw ontwikkelde PANELOX® proces, dat wereldwijd uniek is, verruimt de mogelijkheden voor ontwerp en transformeert gevels met unieke decors en structuren. Afhankelijk van de verwerking varieert de oppervlaktestructuur van ruw of roestig tot glanzend en gepolijst. Hierdoor ontstaat een unieke, gelaagde textuur en lichtbreking.

www.alucobond.com

  • Aangemaakt op .