Skip to main content

eSafe pakketbrievenbus als sluitstuk voor online bestellingen

[widgetkit id="810" name="esafe-wall"]

Online shoppen wint nog steeds terrein, maar vaak geraken pakjes niet (in 1 keer) bij de bestemmeling omdat een koerier voor een gesloten deur staat. De pakketbrievenbussen van eSafe bieden hierop een antwoord, zowel voor privé-woningen als voor projecten en zelfs de dienstensector. Met inbouw-, opbouw- of buitentoepassingen in alle mogelijke RAL-kleuren staat eSafe open voor oplossingen op maat van elk project.

Nieuwe e-Safe Wall: moduleerbaar pakketbrievenbussensysteem

Wil je jouw online bestelde pakjes 24/7 thuis kunnen ontvangen … zonder die te moeten opwachten, zonder nodeloze extra bezoekjes aan postkantoor, locker of afhaalpunt en zonder discussies met buren, koerierdiensten of afzender over de aflevering? Dan is een eSafe pakket(brieven)bus precies wat je zoekt. Naast de individuele modellen is met de eSafe Wall nu ook een oplossing op maat beschikbaar voor elke inkomhal van een meergezinswoning of appartement.

Dit ensemble met elektrische brievenbussen, pakketvakken, deurbellen en videofoon is moduleerbaar op basis van de beschikbare ruimte of de gewenste stijl, en verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. Wanneer iemand aanbelt op de eSafe Wall, krijgt de bestemmeling een oproep en kan hij het pakketvak in kwestie vanop afstand openen via zijn of haar smartphone.

partnerklanten28

  • Aangemaakt op .