Skip to main content

Een stabiele basis voor een brandveilig gebouw

Een stabiele basis voor een brandveilig gebouw

Het is de grootste nachtmerrie van architecten... U levert een schitterend gebouw op dat aan alle eisen voldoet, maar na een tijd krijgt u telefoon van de opdrachtgever. Er vindt een allesverwoestende brand plaats. Eenmaal op locatie blijken de gevolgen niet te overzien.

U wilt dit scenario natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Brandveilige oplossingen zijn daarom een cruciaal onderdeel van uw project. Met de AWP Supreme gevelpanelen van Kingspan geniet u van 60 minuten brandwerendheid zonder dat u inlevert op design en duurzaamheid!

Ongeëvenaarde brandwerendheid van 60 minuten

De Kingspan AWP Supreme gevelpanelen met QuadCore™ FireSafe isolatiekern vormen de ideale basis voor brandveilige gebouwen. Ze bieden 60 minuten brandwerendheid als binnenwand en ongeëvenaard hoge brandwerendheid als buitenwand. Ook beperken ze verspreiding van de brand, omdat er geen brandende deeltjes of druppels afvallen.

"Ik hoop dat alle andere producenten ook op grootschalige manier gaan testen. Dan kiezen mensen niet langer voor de goedkopere isolatiematerialen, maar voor hogere kwaliteit op het gebied van brandveiligheid!" - Roy Weghorst, Head of Regulatory Affairs, Kingspan

Maximale brandveiligheid zonder in te leveren op esthetiek

Naast maximale, bewezen brandveiligheid, geven de gevelpanelen commerciële en industriële gebouwen een hightech-uitstraling. Dankzij verschillende profileringen krijgt ieder  gebouw zijn eigen karakter. Ook voorkomen we ten alle tijden kleurverschil. Wanneer u een order plaatst bij Kingspan komen alle bestelde panelen uit één batch.

The best of four worlds

Kingspan AWP Supreme gevelpanelen bieden u het beste van vier werelden: 60 minuten brandwerendheid, ongekende duurzaamheid, razendsnelle montage en gegarandeerde zekerheid. Tegelijkertijd geven de panelen uw gebouw een state-of-the-art uitstraling!

Lees verder op www.kingspanpanels.be of neem contact met ons op via of +32 14 23 25 35.

partnerklanten13

  • Aangemaakt op .