Skip to main content

Antimicrobiële coating van Reynaers voor handgrepen Touch en Horizon

Antimicrobiële coating van Reynaers voor handgrepen Touch en Horizon

Hygiëne wordt steeds belangrijker in ons dagelijkse leven en vooral de laatste tijd stellen we daar ook veel hogere eisen aan.

Om hieraan tegemoet te komen, biedt Reynaers Aluminium nu een antivirale, antibacteriële en schimmelwerende oppervlaktebehandeling met langdurige werking voor de handgrepen van het gamma Touch en Horizon. De combinatie van de bescherming tegen deze drie soorten micro-organismen wordt 'antimicrobieel' genoemd.

Deze nieuwe afwerking is beschikbaar op de handgrepen van onze twee gamma's Touch en Horizon. Op deze manier kunnen we deze oplossing aanbieden voor bijna alle openingstypes. De antimicrobiële afwerking is beschikbaar voor alle bestaande kleuren en types van onze poedercoating en afwerkingen met anodisatie. Het onderhoud gebeurt op dezelfde manier. Uw systeem blijft er even mooi uitzien, want de coating heeft geen invloed op het uitzicht van het eindproduct.

De op silicium gebaseerde nanodeeltjes en een bioactief bestanddeel dat opgenomen is in de poedercoating of anodisatie, zorgen voor deze antimicrobiële activiteit. De coating is grondig getest door onafhankelijke Europese laboratoria volgens ISO22196 en het is bewezen dat het aanbrengen ervan het risico op overdracht van ziekteverwekkers aanzienlijk vermindert.

Daarom is de coating het meest geschikt voor gebouwen waar veel verschillende personen samenkomen, zoals kantoorgebouwen, hotels en ziekenhuizen.

www.reynaers.be

  • Aangemaakt op .