Skip to main content

FSB Handmade - Uw ideeën nemen vorm aan

[widgetkit id="1119" name="2021w46-fsb"]

Altijd uniek – als uniek of seriematig product. Voor een appartement in een oud gebouw, dokterspraktijk of elk ander type gebouw: realiseer samen met ons uw productidee en vervoegt u zich hierdoor bij illustere coryfeeën zoals Jasper Morrison, David Chipperfield of Christoph Ingenhoven. Grijp naar nagenoeg grenzeloze veelvoud en designvrijheid!

Het nieuwe voor het oude

FSB is thuis in alle eeuwen en stijlen. Realiseer samen met ons producten die oude gebouwen nieuwe glans verlenen. Met FSB zet u elk design om, ook wat betreft geklasseerde gebouwen.

Word lid van onze FSB-familie

Met onze productfamilies lukt de volledige uitrusting van alle verschillende deur- en raamtypes van uw gebouw. Heeft u voor een speciale toepassing een beslag nodig dat (nog) niet tot ons assortiment behoort? Dat is geen reden tot compromis! Wij maken voor u het passende product en garanderen ook de conceptuele continuïteit over alle bouwelementen heen.

Uw maat der dingen

U heeft bijv. een raamkruk/venstergreep nodig met bijzonder grote afmetingen voor grote geveldeuren? Geen probleem. Wij laten ons graag afmeten op de diversiteit en de kwaliteit van onze speciale oplossingen voor speciale eisen.

Design in serie, materiaal op wens

Wij hebben vele ontwerpen in stock die wij – vanuit ons perspectief – maken uit materialen die er goed bij passen. Bovendien maken wij op uw verzoek elk model in de materiaal- en oppervlakte-uitvoering van uw voorkeur. U heeft de keuze tussen aluminium, roestvrij staal, brons en messing.

U kan het draaien en keren zoals u wil: met FSB maakt u uw ideeën die technisch haalbaar zijn waar. Zo hebt u het in de hand om het op uw gebouw of omgeving afgestemde design werkelijkheid te laten worden.

Wij maken onze producten traditioneel van metaal – en dat met 140 jaar ervaring.

FSB biedt u universele ontwerpmogelijkheden voor volgende productgroepen en alle gangbare deur- en raamtype:

  • deurkrukken
  • knopkrukken
  • raamkrukken
  • hef-schuifdeurbeslag
  • profieldeurbeslag
  • individuele deurkrukdesigns voor glasdeurbeslag
  • stoot- en deurgrepen (totale lengte max. 500 mm)

www.fsb.de/handmade

fsb

  • Aangemaakt op .