Skip to main content

Decoratieve Compact MDF: sterk, makkelijk verwerkbaar en multi-inzetbaar

Decoratieve Compact MDF: sterk, makkelijk verwerkbaar en multi-inzetbaar

Unilin Panels verrast met decoratieve Compact MDF: een zeer sterk en makkelijk te verwerken materiaal. Dit budgetvriendelijke nieuwe product voor interieurprofessionals is kras- en slijtvast en de panelen hebben een handig groot formaat. De beste keuze voor verschillende toepassingen: van lockers over kleedkamers tot meubels voor intensief gebruik.

Ideaal voor intensief gebruik

In 2021 lanceerde Unilin Panels met Fibromax Compact MR Black een uitermate sterk en vochtwerend Compact MDF-product. Nu is er ook de decoratieve versie: UNILIN Evola-Fibromax Compact MR Black.

De dragerplaat van decoratieve Compact MDF heeft een hoge densiteit en is zwart in de kern gekleurd. De plaatrand afwerken, met bijvoorbeeld kantenband, is daardoor niet nodig. Omdat de kern vochtwerend is, is decoratieve Compact MDF ook geschikt voor vochtige omgevingen zoals sanitaire ruimtes.

Door zijn kras- en slijtvastheid is decoratieve Compact MDF ideaal voor intensief gebruikte ruimtes en toepassingen. Denk maar aan lockers, kleedkamers en dressings, toiletruimtes, keuken- en badkamermeubilair, wandbekleding, indoorsignalisatie, productdisplays, werkbladen en zoveel meer.

Makkelijk verwerkbaar, snel leverbaar

Een andere grote troef van decoratieve Compact MDF is het gemak waarmee je het naar je hand zet. In tegenstelling tot andere materialen met een zeer hoge densiteit kan je dit product met standaardgereedschap voor MDF-materiaal verwerken (zagen, boren, frezen …). Het brede formaat van de panelen (2800 x 2070 mm) geeft bovendien minder zaagverlies en minder naden in het eindresultaat.

Als onderdeel van de Unilin Decorative Range is decoratieve Compact MDF verkrijgbaar in verschillende diktes en meer dan 80 designs. Het product is budgetvriendelijk en wordt geleverd binnen de 5 werkdagen, ook in kleine hoeveelheden – al vanaf 2 panelen.

Hier vind je meer info over decoratieve Compact MDF.

  • Aangemaakt op .