ARCHITECT@WORK - Renson Linarte: van design gevelbekleding tot outdoor tuinelementen

ARCHITECT@WORK stand 133 -  Renson Linarte: van design gevelbekleding tot outdoor tuinelementen

Unieke aankleding voor binnen, buiten, tuin en huis in 1 uniforme stijl.

Tuin en huis staan niet langer los van elkaar. Wie bouwt of verbouwt is steeds vaker op zoek naar eenheid in ontwerp en een consequente look & feel, waarbij binnen en buiten steeds vaker in elkaar overlopen. Qua design is alles in dat geval dan ook het liefst op elkaar afgestemd: van wand- en gevelbekleding tot zelfs een bloembak, zitbank, vrijstaande tuinwand of tuinverlichting.

Rode draad is het Linarte Concept van Renson. Gedaan met een samenraapsel van stijlen in en om het huis: voortaan beantwoordt alles aan een zelfde design:

Linarte wand- en gevelbekleding:

Muren, deuren, poorten, een accentmuur in hal of woonkamer of een wand onder een terrasoverkapping: Linarte maakt van elke binnen- en buitenruimte één uniform en strak geheel. De profielen van deze verticale wandbekleding worden individueel gemonteerd, waardoor je de 3 verschillende profielen (‘Even’, ‘Block 16’ en ‘Block 30’) onderling kan combineren tot een unieke en persoonlijke wand met verschillende schaduweffecten en een gevarieerd lijnenspel. De houten invullingen of ledstrips en de mogelijkheid om meerdere kleuren te combineren maakt van Linarte de meest personaliseerbare, verticale wandbekleding op de markt.  

Linarte Icon:

vrijstaande tuinwand: Een originele afsluiting, een laag tuinmuurtje, vrijstaande tuinwand of designmuur in dezelfde strakke verticale afwerking als andere elementen in de tuin. Dat is ‘Linarte Icon’: een architecturale wand op maat (zowel in de hoogte als in de breedte) bekleed met Linarte-profielen. Al kan je ook één van beide zijdes met een strakgespannen glasvezeldoek laten afwerken.

Linarte Outdoor Light:

design tuinverlichtingsarmaturen: Met led-invullingen in de Linarte gevelbekleding is het een kleine stap naar bijpassende tuinverlichtingsarmaturen. Zo wordt ook op dat vlak de consequente stijl van je woning doorgetrokken in zowel functionele als sfeerverlichting in de tuin. Dankzij de hoog kwalitatieve Linarte ledstrips zijn dit veruit de meest duurzame onder de lichtbronnen om een tuin in het juiste licht te laten baden.

Linarte Modulo:

bloembak en zitbank in dezelfde stijl: Met Linarte als gevelbekleding tegen het huis, de tuinmuur of onder de terrasoverkapping, zou het zonde zijn om voor een bloembak of zitbank in de tuin niet dezelfde verticale lijn door te trekken. En dus is dit gloednieuwe sierstuk rondom bekleed met aluminium Linarte profielen en respectievelijk afgewerkt met een bloembakrand of zitting in padoek.

Maar het gaat nóg verder …

Ook de reeds bestaande eSafe pakketbrievenbussen passen perfect in dit rijtje. Gedaan met een samenraapsel van stijlen in en rondom het huis, dus: voortaan beantwoordt alles aan een zelfde strak design.

  • Renson Linarte:
  • ARCHITECT@WORK stand 133
  • 9-10 mei 2019, Kortrijk Xpo

 

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Vertegenwoordiging Italië
Casiraghi Global Media srl
Via Cardano 81
IT - 22100 Como - Italia
+39 031261407

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Podcast en webinars : Lylian Kubiak

Social Media : Vincent de Puydt

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters

Social

MediaXel bvba - © 2022 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel