Skip to main content

Cedral Terrace, voor een zorgeloze zomer

[widgetkit id="1171" name="Cedral-Terrace"] 

Terrasplanken in vezelcement combineren de charme van hout met de sterkte van steen

  • Voor een zalig blotevoetenterras
  • Op basis van vezelcement, hard als steen
  • Vloer voelt zacht aan
  • Splintert of barst niet
  • Maatvast en in de massa gekleurd
  • 4 natuurlijke kleuren
  • Antislip
  • Makkelijk te plaatsen
  • Weinig onderhoud

Wie droomt er niet van een uitnodigend terras dat er piekfijn blijft uitzien? Met de vezelcementplanken van Cedral Terrace zit je jaar na jaar goed. Het innovatieve materiaal is zo sterk als steen, maar heeft de warme touch van hout en voelt ook zacht aan. Bovendien zijn Cedral terrasplanken maat- en slijtvast, en barsten of versplinteren ze niet. Het plaatje oogt perfect en zal er mettertijd alleen maar mooier op worden wanneer de planken een licht doorleefd patina krijgen. Cedral is verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren zodat je altijd een mooie match vindt met huis en tuin. Ook rond het zwembad vormen deze planken een stijlvolle én veilige oplossing dankzij de antislipafwerking.

Blijft mooi, winter en zomer

Binnen en buiten lopen al langer in elkaar over, waarbij het terras vandaag een volwaardige leefruimte is om het hele jaar plezier van te hebben. We genieten vandaag met z’n allen zo graag van het mooie buitenleven, en de seizoenen zetten daar geen rem meer op. De Cedral planken uit vezelcement zijn slijtvaster dan hout en hard als steen. Ze zijn bestand tegen de meest extreme en uiteenlopende weersomstandigheden. Cedral is brandveilig, maat- én slijtvast. Seizoen na seizoen geniet je zo zorgeloos van een duurzame terrasvloer.

Antislip-oppervlak met een zachte feel

Een terrasvloer moet niet alleen mooi, maar ook veilig zijn. Zo moeten je kids zich kunnen uitleven zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iemand uitglijdt. Met terrasplanken van Cedral kan je gerust zijn, want ze bieden een enorme grip. Een andere fijne eigenschap is de opmerkelijke touch and feel van het materiaal. Cedral vezelcementplanken voelen warm en zacht aan. Ideaal voor wie de zomer graag beleeft op blote voeten!

Onderhoudsvriendelijk

Cedral terrasplanken zijn tot in hun kern gepigmenteerd en krijgen met de jaren een mooi natuurlijk patina. Daardoor hoeven ze niet gevernist te worden. De vloer is slijtvast, weersbestendig en blijft er prachtig uitzien met slechts een minimum aan onderhoud. Waar je een klassiek houten terras regelmatig moet behandelen om veroudering tegen te gaan, behoudt een Cedral terras zijn uitstraling. Vezelcement splijt, splintert of vergaat niet. Ook hoef je niet te vrezen voor beschadigingen door ongedierte.

Wist je dat…

… een terras in Cedral Terrace tijdens een hittegolf koeler blijft dan vele andere terrasvloeren?

… je smalle en brede terrasplanken kan combineren voor een speels effect?

… deze duurzame plankenvloer nauwelijks onderhoud vraagt?

Aan de slag!

Wie handig is, kan gerust zelf aan de slag met Cedral Terrace. De plaatsing gebeurt zonder nagels of lijm. Je bevestigt de terrasplanken met clips op dwarsbalken, op een stabiele ondergrond. Planken kan je makkelijk op maat verzagen en voor de afwerking van de randen kan je terugvallen op de afgeronde planken van Cedral.

www.cedral.world/terrace

  • Aangemaakt op .